Žensko preduzetništvo

Žene preduzetnice - Od početka do rasta

Tema za ovaj mesec je prikaz različitih faza razvoja kroz koje vaš biznis može prolaziti. Iz tog razloga smo za vas pripremili 3 vrhunske sagovornice koje se nalaze u različitim fazama razvoja.

Želeli bismo da prikažemo, kroz njihovo iskustvo, čitav put od osnivanja biznisa, preko rasta do biznisa koji se pozicionirao na međunarodnom tržištu.

Govornice će prikazati koji vas izazovi očekuju na ovom putu, kao i prepreke sa kojima se trenutno suočavaju i kako se nose sa njima. 

Kao i na prethodnim panelima, odgovaraćemo na neka od pitanja koja smo prikupili, a koja se tiču pokretanja i razvoja biznisa. Svakako vas pozivamo da nam se javite sa svojim pitanjima ili da ih ostavite u aplikaciji ili na stranici događaja.

Za ovu priliku otkrivamo da su neke od preduzetnica koje će učestvovati:

- Anita Klasanova - suosnivačica Roo'bar energetskih pločica i preduzetnica sa dugogodišnjim iskustvom u industriji hrane, marketingu i brendingu. 

- Mina Čičulić - Business Development Associate kompanije Outmagine. Outmagine je inovacioni hub koji istovremeno radi na više različitih startapa u isto vreme i razvija softver proizvode, hardver uređaje, a čak ima i registrovane patente. 

- Dušanka Boras - bivša suosnivačica startapa Clever i jedan od tvoraca finansijske aplikacije Paušal. U misiji da poveže svoje znanje o održivosti, hrani i poljoprivredi sa tehnološkim inovacijama.

Pratite našu facebook stranicu i stranicu događaja da biste dobili više informacija o ostalim učesnicama!

Događaj je organizovam u saradnji sa Ženski poslovni kutak i Kad ona vodi.

Sponzor programa Žene:Preduzetnice je EY Serbia.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!