Razvoj

Vizija Mreže za poslovnu podršku - Povećanje broja uspešnih investicija u Srbiji

Mrežu za poslovnu podršku (Business Support Network) formirali su menadžeri i konsultanti koji su godinama radili za različite poslovne asocijacije u Srbiji i kompanije privatnog sektora. Njihovo iskustvo svrstava ih u najbolje poznavaoce sveukupne poslovne klime u Srbiji.

Mreža danas okuplja 109 poslovnih asocijacija, malih, srednjih i velikih preduzeća iz ukupno 11 zemalja regiona, Evrope i Azije. Poseban deo Mreže je Klaster železnica za jugoistočnu Evropu koji okuplja 55 kompanija članova iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Nemačke, Austrije, Italije, Finske, s Tajvana, Crne Gore i Makedonije. Više o BSN i Klasteru na adresama www.bsn.rs i www.rcsee.org.  

Misija Mreže je pružanje kompletne usluge investitorima, od predinvesticione analize i istraživanja tržišta do svakodnevne pravne, konsultativne, organizacione, marketinške i lobističke podrške u procesu pokretanja i vođenja njihovog biznisa u Srbiji. Mreža i domaćim preduzećima pruža uslugu povezivanja sa strateškim partnerima u EU, a posebno u zemljama nemačkog govornog područja.

Vizija mreže je povećanje broja uspešnih investicija u Srbiji i povećanje broja domaćih preduzeća izvoznika na tržište EU.

Mreža ima i stalnu otvorenu komunikaciju sa medijima u Srbiji kojima prosleđuje različite analize i informacije o realnom poslovnom okruženju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!