Vesti dana | Trgovina

Kompanija dm uvodi UVEK POVOLJNE cene: „Tržištu Srbije donosimo nov koncept kupovine“

Drogerijski lanac dm drogerie markt načinio je pionirski poduhvat u maloprodajnoj industriji uvođenjem dugoročno povoljnih cena, koje će u potpunosti zameniti dosadašnju cenovnu politiku akcija. Novi koncept UVEK POVOLJNO stupio je na snagu početkom ove godine, s ciljem da kupcima donese korist u vidu uštede novca i vremena na dugoročnom planu.

Jedni za druge: Kompanija dm u 2021. godini donirala zajednici rekordnih 29,1 miliona dinara

Kompanija dm drogerie markt Srbija godinu završava rekordnim donacijama, u ukupnom iznosu od 29,1 miliona dinara, od čega je 8,3 miliona dinara u novcu, dok je 20,8 miliona dinara u vidu kupovine neophodne opreme i robe.

Amazon kažnjen sa 1,13 milijardi evra

Italijanski antimonopolski regulator saopštio je da je novčano kaznio kompaniju za e-trgovinu Amazon sa 1,13 milijardi evra.

Kompanija dm je ponovo dala novi smisao popustima na Crni petak – i za to ima dobar razlog

Već treću godinu u nizu kompanija dm drogerie markt daje novo značenje „Crnom petku“, kada umesto dodatnih popusta, pet posto od prometa ostvarenog tog dana donira u humanitarne svrhe. Tako je i ovog poslednjeg petka u novembru dm na ovaj način prikupio 3,5 miliona dinara koji su, potom, upućeni narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije.

Kompanija dm drogerie markt: Izvanredan rast i rekordne donacije u poslovnoj 2020/21. godini

Kompanija dm drogerie markt ostvarila je promet od skoro 19 milijardi dinara u poslovnoj 2020/21. godini, uz rast od 21,7 odsto i na taj način uspešno zaokružila 17. godinu poslovanja u Srbiji. Najveći drogerijski lanac u Evropi, uz kontinuirani rast, zabeležio je i rekordne visine donacija, potvrđujući epitet ne samo jedne od najuspešnijih već i društveno najangažovanijih kompanija u zemlji.

IKEA Srbija obeležava Green Friday

IKEA poziva kupce na povrat starog IKEA nameštaja, a zauzvrat će dobiti vrednosnu karticu.

Promet u Panamskom kanalu rekordan

Više od pola milijarde tona robe prošlo je u fiskalnoj 2021. godini kroz Panamski kanal, najviše otkada je ključni svetski plovni put počeo da prima brodove, saopšteno je iz uprave.

Jesen u znaku donacija dm-a: Drogerijski lanac u samo jednom mesecu donirao 10,2 miliona dinara zajednici

Jedna od društveno najangažovanijih kompanija u zemlji, lanac dm drogerie markt, nastavlja da sprovodi tradicionalne kampanje podrške najrazličitijim društvenim grupama, ali i da pokreće nove poduhvate usmerene na izgradnju srećnije zajednice. Tako je, u roku od samo mesec dana, dm uputio 10,22 miliona dinara različitim udruženjima i organizacijama.

Giganti dižu cene

Najveći svetski proizvođači hrane i robe široke potrošnje više ne mogu da izdrže pritisak viših troškova proizvodnje pa dižu cene.

Vrtoglavi uspeh onlajn trgovine otvara mogućnost za nova radna mesta

Drugu godinu zaredom, svedoci smo revolucije internet trgovine. Dok su kupci usled pandemije menjali svakodnevicu, navike i želje, kompanije su prolazile kroz digitalnu transformaciju biznisa, menjale strategije, dajući primat onlajn kanalima i alatima. Internet je „preko noći“ postao dominantan kanal komunikacije i informisanja, kako na svetskom, tako i na domaćem tržištu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!