Vesti dana | Omladinsko preduzetništvo

Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva

Ministar za ravnomеrni rеgionalni razvoj Edin Đеrlеk jе na svеčanoj cеrеmoniji prеdstavio projеkat Razvoj omladinskog i žеnskog prеduzеtništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu, u okviru kog su podеljеna 84 granta u iznosu do 250.000 dinara i najavio pomoć osobama sa invaliditеtom.

Budite odvažni - podrška PKS mladima u biznisu

Članovi Sekcije za omladinsko preduzetništvo Privredne komore Srbije, u okviru inicijative „Budite odvažni”, podržaće četvoro mladih preduzetnika prilikom registracije biznisa i unapređenja postojećeg posla.

„Budite odvažni“ - nova akcija podrške omladinskom preduzetništvu

Sekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve one koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Srpski investicioni fond investirao u tri startapa, a nove prijave primaju do 14. maja

ICT Hub Venture, prvi privatni domaći investicioni fond, nakon nešto više od godinu dana rada, sa ponosom objavljuje još tri investicije u mlade domaće tehnološke startape. To su startapi Karate Do, BlockTalents i Analytica One.

Prvi NIS hakaton - „Hakovanje benzinske stanice“

U organizaciji kompanije NIS i Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, u Beogradu počeo prvi NIS hakaton pod nazivom „Hakovanje benzinske stanice“, saopšteno je iz NIS-a.

Još jedna startap prevara - Nestao projekat LoopX i sa njim 4,5 miliona dolara početnog kapitala

Startap LoopX je iznenada nestao, a sa njim su nestali i milioni dolara koje su u njega uložili investitori.

Otvoren peti ciklus edukativnog programa "AmChamps – Mladi lideri promena"

Peti ciklus edukativnog programa „AmChamps – Mladi lideri promena“, u kome učestvuju najperspektivniji studenti završnih godina univerziteta u Srbiji i mladi menadžeri kompanija članica Američke privredne komore u Srbiji, otvoren je na svečanosti u beogradskom hotelu Metropol.

Amcham proglasio najbolje mlade lidere promena

Američka privredna komora u Srbiji proglasila je pobednike četvrte generacije programa "AmĆamps - Mladi lideri promena".

Kikinda podržava razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća

Na samom kraju 2017, kikindska lokalna samouprava podržala je pet projekata po Javnom konkursu za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj preduzetništva, mikro, malih i srednjih preduzeća.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!