Vesti dana | Marketing

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Naoštri kandže

Srbija traži nove zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young Lions Srbija, koje će se održati u Beogradu od 18. – 19. aprila 2023. u partnerstvu s kompanijom Atlantic Grand d.o.o. i udruženjem Ženski centar “Milica” i uz podršku domaćih agencija FCB Afirma, Leo Burnett, Communis, New Moment i Direct Media!

Najbolji među najboljima - Poznati dobitnici UEPS priznanja za 2022.

Industrija živi i radi punom parom, uprkos svemu. To bi u najkraćem mogao biti zaključak sumiranja rezultata ovogodšnjeg konkursa, zaključno sa svečanom dodelom priznanja koja je protekla u sjajnoj atmosferi u Dorćol Platz-u. Na ovogodišnji konkurs prispelo je 260 radova. U svojoj 62 godine dugačkoj tradiciji, Udruženje se još jednom imalo priliku, čast i zadovoljstvo da sumira ovogodišnje aktivnosti naših kolega, verifikovanih na redovnom godišnjem konkursu, potvrđujući da je svima potrebno stabilno strukovno Udruženje.

Okončan UEPS-ov konkurs za tradicionalna godišnja priznanja

U petak 9.decembra tačno u ponoć, okončan je UEPS-ov konkurs za godišnja priznanja. Na konkurs je stiglo 260 prijava od oko stotinu učesnika koji su aplicirali svojim izuzetno kvalitetnim projektima koji su realizovani između dva konkursa, što je još jedna u nizu povtrda vrednosti priznanja koje Udruženje decenijama dodeljuje.

Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja: opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u ovoj godini baštini 62 godine postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.

Dodeljena UEPS-ova priznanja za 2021. - Najbolji na okupu šestdesetdrugi put

U veseloj, opuštenoj letnjoj atmosferi u sali Dorćol Platz-a pod geslom Gledamo širu sliku sa mnogo dobre energije uručene su nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2021. godinu koje su punih šest meseci čekale da dođu u ruke svojih vlasnika.

Dan UEPS-a – 62 godine postojanog umrežavanja kreativne industrije

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije na svečanosti povodom dana UEPS-a, najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja, dodeliće priznanja najboljima u struci za prethodnu godinu. Svečanost će se održati 7. juna, u 20 sati, u Dorćol Platz-u.

Poznati dobitnici UEPS priznanja za 2021. godinu

UEPS je nagradio agencije, kompanije i institucije za najkvalitetnije i najprofesionalnije kampanje na tradicionalnom konkursu koji se održava decenijama.

Produžen rok za dostavu radova na UEPS-ov konkurs

Rok za prijem radova na UEPS-ov konkurs za godišnja priznanja ove godine biće produžen do petka.

Objavljen konkurs za tradicionalna godišnja priznanja: Think Big - opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u prethodnoj godini baštinilo jubilarnih 60 godina postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.

Dodeljena UEPS-ova priznanja za 2020. - Prvi događaj uživo posle korone

U veseloj, opuštenoj letnjoj atmosferi u sali Dorćol Platz-a pod sloganom Pretvaramo krize u prilike sa mnogo dobre energije uručene su nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2020. godinu koje su punih šest meseci čekale da dođu u ruke svojih vlasnika. Tako je UEPS probio led i prvi u branši okupio kolege u živom događaju koji je svima nedostajao u prethodnih godinu i po.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!