Vesti dana

Konkurs za Ženu zmaja otvoren do polovine avgusta

Udruženje poslovnih žena Srbije petnaestu godinu zaredom dodeljuje nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

50 miliona evra za mala i srednja preduzeća i zelene projekte u Srbiji

ProCredit banka i francuska institucija za razvoj Proparco (Grupa Francuska Agencija za razvoj – AFD), pokrenule su projekat kojim se obezbeđuju sredstva za finansiranje MSP sektora i za zelene projekte. Za Proparco, ova kreditna linija je njena prva operacija u bankarskom sektoru u Srbiji.

Pandemija donela profit tehnološkim kompanijama

Nivo profita koji je pandemija donela najvećim tehnološkim kompanijama iznenadila je u zadnjem kvartalu čak i revnosne stručnjake.

“Ryanair” ima ogroman gubitak

Najveći evropski niskobudžetni vazduhoplovni prevoznik “Ryanair” prvo ovogodišnje tromesečje zaključio je s gubitkom od 273 miliona evra.

Rusija postala drugi svetski proizvođač nafte

Rusija je pretekla ove godine Saudijsku Arabiju po dnevnoj proizvodnji nafte i postala drugi najveći svetski proizvođač "crnog zlata" posle SAD-a.

“Geox” i zvanično saopštio odluku o odlasku iz Srbije

“Geox” i zvanično saopštio doluku o odlasku iz Srbije

Novi kontejneri i kante za 34 grada i opštine

Ministarstvo zaštite životne obezbedilo je novu opremu za sakupljanje i reciklažu otpada, u vidu kontejnera i kanti, koji će biti dodeljeni javno-komunalnim preduzećima u 34 grada i opštine.

Značajan rast prihoda i profitabilnosti u prvoj polovini 2021.

Atlantic Grupa je u prvoj polovini 2021. godine zabeležila prihod od prodaje u iznosu od 359,7 miliona evra, što u odnosu na isti period lane predstavlja rast od 9,7 odsto.

Vatikan prvi put objavio finansijski pregled svih nekretnina

Vatikan je prvi put javnosti pružio uvid u finansijsko stanje svojih nekretnina, kojih ima više od 5.000, u želji da njegovo poslovanje bude transparentnije.

Dva stana na Menhetnu platio 157 miliona dolara

Suosnivač Alibabe, milijarder Džo Cai, misteriozni je kupac stanova za 157 miliona dolara u najprestižnijoj apartmanskoj kuli na Menhetnu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!