Marketing

Veljko Golubović: U očekivanju da nevreme prođe

"Danas smo svesni da ovaj svet, u  kojem radimo polako nestaje i da famozni “Shift” koji su stručnjaci najavljivali još pre 10 godina, nije samo smena starih delova novim, nego kompletna čistka, pri čemu se nekadašnji modeli komunikacije rapidno raspadaju. Google i Facebook su preuzeli dominaciju i toliko porasli, da sve ostale grupacije zajedno izgledaju nebitno pored njih. Što je još teže, u pitanju je trend koji se neće skoro zaustaviti", smatra Veljko Golubović, regionalni kreativni direktor za Adriatic regiju agencije FCB Afirma i član Upravnog odbora UEPS-a.

Veljko je jedan od najnagrađivanijih kreativaca u srpskoj advertising industriji. Kampanje koje je kreirao i vodio osvajale su nagrade, među kojima se posebno ističe osam lavova iz Kana, a tu su i nagrade sa Clio Awardsa, New York Festivala, One Showa, Eurobesta, Epice, Golden Druma, Creste, Red Dot festivala, Cristal Festivala, Red Applea, AdStarsa, PIAF-a, EACA-e, LIA-e i mnogih drugih festivala.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!