Društvo

"Uzmi račun i pobedi 2018" - pristiglo već 362.000 koverti

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018", koja je počela 1. februara, stiglo je već 362.650 koverata sa fiskalnim računima, saopštila je Pošta Srbije.

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. marta biće četiri izvlačenja nagrada - 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri "Uzmi računi pobedi" imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od po bar 100 dinara. 

Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu građani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila urađena za tu igru. Koverte se šalju neadresirane sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća. 

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa. U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju, prošle godine učestvovalo je, kako se tvrdi, 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!