Marketing

UEPS: Novi način predlaganja i dinamika izbora laureata

Na inicijativu UEPS-ovog Kluba laureate, koji sačinjavaju dosadašnji dobitnici nagrade za životno delo, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije uvodi novu metodologiju predlaganja kandidata za ovo prestižno priznanje. Menja se način predlaganja kandidata, dinamika izbora, a unapređeni su i precizirani kriterijumi za osvajanje ovog prestižnog priznanja.

Na sastanku Kluba laureata predloženo je da se predlaganje potencijalnih kandidata za najvrednije priznanje izmesti iz okvira Kluba i da se svim aktivnim stvaraocima omogući da predlože kandidata čiji je stvaralački opus kvalifikacija za ovu nagradu. Predlog je iniciran s ciljem demokratizacije i što većeg obuhvata svih potencijalno zainteresovanih, kao i što kvalitetnijeg sagledavanja profesionalnih doprinosa onih, koji godinama i decenijama stvaraju u oblasti tržišnih komunikacija. Osnovni predlog je dopunjen i preciziranjem elemenata, odnosno kriterijuma koje kandidat treba da ispunjava, kao i dinamikom dodele priznanja.

Po usvajanju definisanog predloga od strane Upravnog odbora UEPS-a, nagrada za  životno delo   dodeljuje se za izuzetan profesionalni i društveni rad u oblasti tržišnih komunikacija svake druge (neparne) godine, dok će se predlozi prikupljati u predizbornoj (parnoj) godini.

Kandidate za Nagradu mogu da predlažu sve članice udruženja dostavljanjem obrazloženih predloga na poziv UEPS-a objavljen na sajtu UEPS-a. Za Nagradu mogu biti kandidovani svi koji su profesionalno u tržišnim komunikacijama Srbije prisutni najmanje 20  godina.

Podrobnije o procedurama i kriterijumima možete videti u Pravilniku o dodeli nagrade za životno delo na sledećoj adresi  https://ueps.org.rs/o-ueps-u/dokumenta/

 

 

 

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!