Svet građevinarstva-nekretnina

U tržni centar “Promenada Novi Sad” biće uloženo 100 miliona evra

Predstavnici kompanije „NEPI-Rockcastle“(New Europe Property Investments), koja je investitor budućeg tržnog centra „Promenada Novi Sad“, prezentovali su pojedinosti vezane za investiciju, a zatim su zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem položili vremensku kapsulu na mestu gde će se nalaziti novi tržni centar.

Tokom zvanične ceremonije, gradonačelnik i predstavnici „NEPI – Rockcastle“ ostavili su svoje lične poruke u vremenskoj kapsuli uz naslovne stranice dnevnih novina kao pozitivnu poruku budućim generacijama. Generalni direktor „NEPI-Rockcastle“Aleksandru Morar istakao je da će tržni centar koji se gradi u svojoj ponudi imati veliki izbor brendova i zabavnih sadržaja.
“Mi smo dugoročni investitori i mi ne pravimo prostore da bismo ih prodavali. Mi gradimo kako bismo tim objektima upravljali na duge staze, i na taj način doprineli zajednicama u kojima se ti objekti nalaze” istakao je Aleksandru Morar. On je istakao da je vrednost investicije 100 miliona evra, a da će biti zaposleno oko 1.500 ljudi.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!