Projekti

U Kragujevcu održan info dan: „Digitalno, a ne digitronom“

Info dan „Digitalno, a ne digitronom“ za preduzetnice i potencijalne preduzetnice održan je 16. decembra u hotelu ’’Kragujevac’’ u Kragujevcu. Ovaj događaj je prvi u nizu aktivnosti na projektu „Digitalno, a ne digitronom“ čiji je nosilac Udruženje ’’Promocija zdravog života’’ iz Sremske Kamenice. Projekat je finansiran sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Cilj info dana je bio da se preduzetnice iz kragujevačkog kraja upoznaju o značaju korišćenja digitalnih tehnologija u svakodnevnom poslovanju.

Predsednica udruženja Promocija zdravog života Sofija Bajić je predstavila rad udruženja’’ Promocija zdravog života’’ i kluba ’’Biznis na štiklama’’ koji je proistekao iz udruženja.

Nakon toga je potpisan ugovor o saradnji između Udruženje poslovnih žena ’’Vizija’’ iz Kragujevca i Udruženja ’’Promocija zdravog života’’.

Lidija Arsenin, ekspertkinja za društvene mreže je govorila o značaju društvenih mreža, važnosti izrade sajta i nekim alatima koji su veoma važni za promociju proizvoda i usluga.

Ispred Gradske agencije za saobraćaj Kragujevaca, prisutnima se obratio direktor Dušan Obradović sa temom ''Digitalizacija gradskog prevoza'', koja je sprovedena u okviru ovog preduzeća.

Ekspertkinja za EU projekte Elizabeta Stanimirov govorila je kako se pomoću projekata može unaprediti poslovanje i iskoristiti mogućnosti, koje nude EU projekti.

Program je ulepšala modna revija brenda ''Kolibri'' i ''Skipper'' čije su modele poneli najmlađi manekeni i manekenke,  a  Lazar Ćolić (5 godina ) i Nina Veljković (9 godina) prvi put su učestvovali na modnoj pisti i defileu i sjajno se snašli.

Idejna kreatorka online poslovne simulacije Coin&Fund Biljana Lazarević je pričala na temu ''Digatalni alat za podizanje nivoa finasijske pismenosti''.

 

Casa Fortehttp://www.casaforte.rs/

Casa Forte je privatno preduzeće i bavi se konsaltingom i edukacijama, kao i zastupanjem interesa kompanije pred trećim licima u komercijalnim i drugim poslovima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!