Društvo

Teodosić na Divčibarama gradi hotelski kompleks i sportske terene

Hotelski kompleks na Divčibarama u vlasništvu Miloša Teodosića počeće da se gradi najverovatnije na proleće.

Kako navodi list "Blic", uz njega bi trebalo da bude sagrađen i novi fudbalski teren, pošto su se u ovaj posao uključili i bivši fudbalski reprezentativci Dejan Stanković i Marko Pantelić, a prvi gosti bi trebalo da odsednu u kompleksu već 2019. godine. 

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i plej LA Klipersa, zajedno sa rođenim bratom Jovanom, preko njihovog preduzeća Sport Agent, letos je od grada Valjeva kupio nekadašnji autokamp Breza za 208.500 evra, sa namerom da na tom prostoru površine oko 2,2 hektara gradi novi sportsko-turistički kompleks. 

Na mestu gde se nekada nalazio auto-kamp, teren je u potpunosti raščišćen, pa se trenutno istražuje bušotina tople vode, neophodna za spa i velnes centar budućeg kompleksa braće Teodosić. Građevinski radovi, potvrđuju i čelnici Valjeva, počeće na proleće, u martu. 

Prema ranije predstavljenom projektu, u sklopu sportsko-turističkog kompleksa biće izgrađen hotel sa minimum 80 soba sa kongresnom salom, fitnes centrom, bazenom, restoranom i kafeom. Pored hotela, predviđena je zatvorena sportska hala, te četiri terena za košarku i po jedan za odbojku, rukomet i fudbal. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!