Trgovina

Sve dm drogerije u Srbiji ostaju otvorene puno radno vreme

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su prodajni objekti koji ne podležu novim merama Kriznog štaba zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama.

U danima pred nama, sve dm drogerije u zemlji, uključujući i one u tržnim centrima, radiće prema uobičajenom rasporedu, budući da je kompanija prepoznata kao prioritetan lanac snabdevanja.

Naime, sa oko 300 proizvoda privatne robne marke, dm se ubraja u najveće ponuđače organske hrane u našoj zemlji. Pored toga, u svom asortimanu sadrži brojne druge proizvode koji su ključni za ispunjenje svakodnevnih potreba građana, poput prehrane, asortimana za negu i ishranu beba, kao i segmenta za održavanje lične i higijene doma.

Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu drogerijskog lanca građani mogu da pronađu na zvaničnom sajtu dm-a.

Kompanija dm će nastaviti da prilagođava svoje poslovanje merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja i sprečavanja širenja virusa Covid 19, ispunjavajući sve preporučene higijenske standarde.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!