Omladinsko preduzetništvo

Srpski investicioni fond investirao u tri startapa, a nove prijave primaju do 14. maja

ICT Hub Venture, prvi privatni domaći investicioni fond, nakon nešto više od godinu dana rada, sa ponosom objavljuje još tri investicije u mlade domaće tehnološke startape. To su startapi Karate Do, BlockTalents i Analytica One.

Ujedno, ICT Hub Venture otvara novi poziv za tehnološke startape kojima je potrebna investicija. Startapi mogu već od danas da pošalju svoje prijave, a poziv će biti otvoren čak dva meseca. Apliciranje se vrši na zvaničnom sajtu fonda icthubventure.

U skladu sa svojom strategijom, Fond je uložio u perspektivne startape koji su, iako u ranoj fazi razvoja, već dobili nedvosmislenu podršku i potvrdu i na tržištu.

Timovi koji su u dobili investiciju, osim početne novčane podrške, mogu da računaju i na poseban program i savetodavnu podršku, kao i dragocene veze sa ključnim stejkholderima koji otvaraju nove prilike za dalji rast. Pored početne investicije, ICT Hub Venture nudi i dalju (follow on) investiciju za odabrane startape iz svog portfolija.

Fond "ICT HUB Venture" raspisao je konkurs kojim će u naredna 24 meseca investirati u najviše 30 novoosnovanih firmi. Ono što razlikuje ovaj fond od ostalih je što su voljni da investiraju u startape u veoma ranoj fazi razvoja.

Novi ciklus prijava je otvoren do 14. maja, a startapi mogu da se prijave putem zvanične stranice fonda ICT Hub Venture.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!