Razvoj

Southeast Europe Innovation Summit - 2. i 3. oktobra u Beogradu

Konferencija koja će dati odgovor na pitanje: Da li će Beograd postati središte  inovacija Jugoistične Evrope?

Beograd, 2. - 3. oktobar, Hotel Metropol - Southeast Europe Innovation Summit je konferencija posvećena inovaciji i razvoju u organizaciji kompanije Bridgeway koja će se od 2. do 3. oktobra održati u hotelu Metropol. Za sve menadžere na polju inovacija ovo će biti prilika za networking, ostvarivanje korisnih poslovnih veza i pokretanje tema od velikog značaja za poboljšanje poslovanja, digitalizaciju, nove tehnologije i ulaganje u nove poslove.

Predstavnici najuspešnijih kompanija, institucija i brendova govoriće o napretku i tehnološkom razvoju zemlje i regiona, dok će na panelu European Startup Showcase biti predstavljeni najinovativnijie start up firme Evrope.

Panel diskusije u okviru konferencije imaće za cilj da otvore ključna pitanja u ovoj oblasti. Da li će Beograd u bliskoj budućnosti postati središte inovacija Jugoistične Evrope, šta predstavlja koncept Smart Living i na koji način se svet menja uz pametnu tehnologiju, na koji način država i zajednica mogu da neguju inovacije i kako proces digitalizacije tome doprinosi, su samo neka od pitanja o kojima će biti reči tokom dvondnevnog Summita.  

Tokom konferencije o ovim temama govoriće: Mirko Tadić, osnivač kompanije Bridgeway Accelerator, Amir Raz, direktor Hi-Tech grupe Shenhav & Co., William Carbone, vođa kognitivnih rešenja u IBM-u, Matt Kuppers, CEO u Startup Manufactory, Marika Mazzi Boém, H2020 stručnjak iz Evropske Komisije, Željko Petrović, senior menadžer NFR Sourcing iz Ahold Delhaize, Aneesha Zutshi sa NOVA Univerziteta, Alexandar Rapatz, glavni član Evropskog Super Angels Kluba, Isabel Airas, predstavnik Srbije u Climate-KIC Serbia, kao i mnogi drugi stručnjaci iz pomenutih oblasti.

Više o konferenciji na www.seeinnovationsummit.com 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!