Hardver

"Sony" uspostavio saradnju sa kompanijom "Manfrotto", vodećim proizvođačem opreme za fotoaparate

"Sony" uspostavio saradnju sa kompanijom Manfrotto, vodećim proizvođačem opreme za fotoaparate Nova serija proizvoda za α™ fotoaparate sa izmenjivim objektivima

"Sony" uspostavio saradnju sa kompanijom Manfrotto, vodećim proizvođačem opreme za fotoaparate Nova serija proizvoda za α™ fotoaparate sa izmenjivim objektivima stiže 2018. godine Kompanija "Sony" uspostavila je saradnju sa kompanijom Manfrotto, koja dizajnira, proizvodi i prodaje širok asortiman opreme za fotoaparate, kamere i rasvetu namenjenu profesionalnom fotografskom, filmskom, pozorišnom i video tržištu.

U sklopu saradnje, koja će obuhvatiti niz proizvoda - od premijum modela za profesionalce, do onih namenjenih putnicima i foto-entuzijastima - "Manfrotto" će u 2018. godini predstaviti i kompletno novu liniju proizvoda razvijenih za "Sony" α™ fotoaparate sa izmenjivim objektivima. U toku je i saradnja o pokretanju nove linije profesionalnih proizvoda pod brendovima kompanije "Gitzo" i "Manfrotto".

Kroz ovu saradnju, kompanija "Sony" nastoji da doprinese daljem razvoju digitalne fotografije, stimulisanjem kreativnosti fotografa i snimatelja kroz proširenu ponudu dodatne opreme.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!