Svet građevinarstva-nekretnina

“Sheraton” otvara hotel u Srbiji

Poznati lanac luksuznih hotela "Sheraton" stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope. Hotel će biti otvoren u zgrad,i čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić.

Posle uspešne saradnje sa lancem hotela "Kempinski", kompanija "MK grupa" je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela "Sheraton", koji je deo "Marriott International”-a.

U kompaniji “MK Grupa” preciziraju da otvaranje hotela "Sheraton" - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

“Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija "MK Grupa" potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva”, kažu u Kostićevoj kompaniji.

Zgradu u kojoj će od novembra biti "Sheraton", Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika "Aleksandar gradnje". Gajić je u nju uložio oko 11 miliona evra i planirao je da otvori hotel "Holiday Inn", ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.

 

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!