U Aranđelovcu se 10. i 11. maja održava Sedma regionalna konferencija za finansijske direktore.

CFO konferencija okuplja finansijske direktore iz Srbije, regiona i sveta i bavi se ključnim temama i novim trendovima u finansijskom sektoru. Već sedam godina CFO konferencija se održava u Srbiji, a svojom reputacijom koja se ogleda kroz aktuelnu tematiku i renomirane učesnike iz finansijskog sektora pozicionirala se kao izuzetno važan skup.  

Pod sloganom „Spremite se za predstojeće finansijske izazove“ 7. CFO regionalna konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija Republike Srbije. Konferenciju organizuje TGI Group International u saradnji sa Udruženjem finansijskih direktora Srbije. Skup predstavlja izvanrednu priliku da se finansijski rukovodioci iz uspešnih preduzeća iz zemlje i regiona sretnu, povežu i međusobno razmene iskustvo i znanje.  Konferenciju je podržala kompanija TPA Porezi i računovodstvo, a programski partner konferencije je kompanija Deloitte.

Teme konferencije:

  • - Makroekonomski izgledi - tendencije i prognoze
  • - Predvidite budućnost i ubrzajte uspeh
  • - Uloga CFO-a u digitalnoj transformaciji / Partnerstvo sa CIO-om
  • - Saveti za lidere pod pritiskom i stresom
  • - Izazovi uspešnog investiranja
  • - Međunarodne korporacije i porezi: Stvarni slučajevi koji su ocenjeni kao slučajevi izbegavanja poreza i njihov uticaj na razvoj poreskog zakonodavstva
  • - Biznis dizajn – finansije u vremenu poslovne transformacije
  • - Koje su poslovne alternative posle CFO funkcije?
  • - Šta se krije iza hajpa, koliko zaista vrede kriptovalute?

Konferencija će se održati u Aranđelovcu, u hotelu Izvor 10. i 11. maja, 2018. godine.

Organizator:

Gospodin Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Koorganizator:

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je poslovna asocijacija, osnovana 2014. godine u Beogradu, koja je posvećena profesionalnom razvoju finansijskih direktora i jačanju njihovog delovanja na teritoriji Srbije i regiona. Povećanje performansi pojedinaca, njihovo međusobno povezivanje i jačanje uloge Udruženja u privredi i institucijama od značaja, glavni su ciljevi ovog Udruženja. Članovi UFDS-a upravljaju finansijama u kompanijama koje ostvaruju 4,7 milijardi evra prihoda i zapošljavaju 42.000 ljudi. Udruženje su osnovali profesionalci koji uspešno rukovode finansijskim departmanima vodećih srpskih, ali i internacionalnih kompanija.

Za više informacija možete pogledati na http://www.ufds.rs/.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!