Projekti

Sberbank proglasila pobednike akcije „Vredne vredi podržati“

Firma Feedfarm dobitnik je najvrednijeg poklona u akciji „Vredne vredi podržati“ koju je pokrenula Sberbank Srbija u cilju podrške male privrede.

Svi klijenti banke koji su u periodu od početka maja do kraja septembra realizovali investicioni kredit našli su se u konkurenciji za vredne poklone. Dobitnici su proglašeni sredinom oktobra meseca na gala svečanosti organizovanoj u Beogradu.

"Akcijom Vredne vredi podržati želeli smo da dodatno promovišemo posvećenost segmentu male privrede. Sberbank Srbija je jedan od lidera na tržištu i ova akcija, za koju želimo da postane tradicionalna, je naš način da se zahvalimo svim našim klijentima na lojalnosti", izjavio je Miodrag Stojanović, direktor Sektora distribucije i prodaje u Sberbank Srbija i dodao:

"Smatram da je trajati i razvijati privatnu kompaniju uspeh. Iskreno čestitamo svim privrednicima koji uspešno posluju jer su za nas svi oni zvezde naše privrede."

Pored Feedfarm-a, čiji su predstavnici kući otišli sa poklonom - automobilom marke Fiat 500L, Sberbanka je, kao svoje najvernije klijente, nagradila i firme Itravel Group - lap topom i Mernokor -  iPhone telefonom.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!