Softver

SBB i Lanaco - IT rešenja za mala i srednja preduzeća

Kompanija SBB započela je saradnju sa jednom od najuspešnijih IT kompanija u regionu - Lanaco, koja već dve i po decenije posluje u oblasti informacionih tehnologija.

Ova saradnja malim i srednjim preduzećima pružiće mogućnost digitalne transformacije poslovanja, čime će moći da unaprede svoj biznis radeći brže, jednostavnije i ekonomičnije.

SBB će od 1. novembra biti u mogućnosti da svojim biznis korisnicima ponudi ERP rešenja Lanaca, distribuirana u modelu SaaS (Software as a Service – softver kao usluga) iz sopstvenog Data centra. Ovime se pruža šansa malim i srednjim preduzećima da uz minimalna ulaganja imaju kvalitetno softversko rešenje koje objedinjuje poslovanje, optimizuje procese i obezbeđuje donošenje poslovnih odluka na bazi realnih biznis parametara. Ovo rešenje će se na tržištu naći pod brendom EcoOne.

„Saradnjom sa Lanacom malim i srednjim preduzećima omogućavamo lakše usvajanje novih trendova koje digitalizacija sa sobom donosi u svet biznisa i samim tim damo im priliku da svoje poslovanje unaprede i podignu na viši nivo. Na ovaj način preduzećima olakšavamo analizu poslovanja, planiranje i donošenje odluka“ – izjavio je Srđan Tomašević, direktor SBB Solutionsa.

„Verujemo da će saradnja sa SBB-om u kratkom roku doprineti kvalitetnoj informatičkoj podršci poslovanju malih i srednjih preduzeća. Tržištu ćemo ponuditi dva različita EcoOne paketa uz zajednički cilj da u budućnosti kreiramo set ERP rešenja razlicitih formata koja će se mapirati na različite potrebe preduzeća  - rekao je Dragan Ninić, direktor sektora sa razvoj poslovanja kompanije LANACO.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!