Projekti

Revijama autorske mode zavšen prolećni Perwoll Fashion Week

Završno veče Perwoll Fashion Week-a otvorila je Ana Ljubinković kolekcijom “Drugde” koja je bogata detaljima, ručno ukrašena cirkonima i čipkom.

Sonja Jocić predstavila se kolekcijom koja je njeno istraživanje veze između tela i duha kroz dizajn tehniku koja ima za cilj da eliminiše negativne uticaje na samopouzdanje, dušu, podsvest i okruženje.

 

Foto: Đorđe Tomić

Boško Jakovljević kolekcijom “Decadence” obeležava deceniju od kada se prvi put pojavio na Beogradskoj nedelji mode kao dizajner za poznati domaći brend Martini Vesto. Najnovija Boškova kolekcija odiše svežinom i buntovničkim duhom, a avangardni odevni predmeti namenjeni su onima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksipil i autentičnost.

Tijana Žunić predstavila se kolekcijom “Monochroma”, koja obuhvata širok spektar boja i svaka boja je maksimalno naglašena.

 

Foto: Đorđe Tomić

Zejak je pored svedene palete neutralnih tonova, poput crne, sive i bele, uobičajene za njegov minimalistički pristup dizajnu, ovog puta uveo i boju senfa.

Viktorija Džimrevska se predstavila kolekcijom čiji su komadi od pročišćenih formi, providnih površina, upotpunjenih detaljima i printovima sa njenim logotipom koji čine svaki model autorskim.

Na kraju Perwoll Fashion Week zatvorila je Danica Srećković koja je inspiraciju pronašla u vojnim i policijskim uniformama, a detalje uniformi je provlačila u svakom odevnom predmetu.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!