Ako vas zanima pretplata, možete dobiti besplatni probni period. Da bi realizovali probni period popunite formular za registraciju, sa obaveznim poljem “za pretplatu” i automatski ćete dobiti pristup celokupnom sadržaju ekonomskog bez ograničenja.

Samo da vas posetimo, pretplatnik ima pristup celokupnom sadržaju online dnevnog izdanja Ekonomskog. Osim budućih dnevnih online izdanja na koje imaju pravo, svi pretplatnici će gratis dobiti i pristup bazi znanja koju trenutno čini preko 15 hiljada objava Ekonomskog u poslednje dve godine, koliko i postojimo.

Cena preplate je formirana u skladu sa obimom prava pretplatnika, koji se razlikuju. Osnovna godišnja pretplata za fizička lica daje cenu dnevnog izdanja od samo 35 dinara.

Za pravna lica su formirana dva paketa koja daju dodatna prava na medijske i PR objave, kao i mogućnost da ovi pretplatnici postave pitanja i dobiju odgovor stručnjaka Ekonomskog.

Ako ste zainteresovani za pretplatu popunite formular sa naznakom “pretplatnik”

Ako vas ne zanima pretplata, registrujte se samo kao korisnik.

Lica koja ne plaćaju pretplatu mogu iskoristiti pogodnosti koju pruža registracija na portal, a nije vezana za pretplatnička prava.

Lica koja se samo registruju mogu čitati sadržaj koji nije zaključan i mogu:

  • Učestvovati na forumu
  • Koristiti mail servis ekonomskog: “Naslov dana” i “Nedeljnik ekonomskog”
  • Dobijati sadržaj vezan za aktivnosti Poslovne mreže Ekonomski i njegovih članova
Registracija