Razvoj

REBEC konferencija od 19. do 21. juna u Beogradu

Razvoj investicija u nekretnine, javno-privatna partnerstva, hotelijerska industrija, šoping i ritejl centari, glavne su teme o kojma će se govoriti na ovogodišnjoj, desetoj REBEC konferenciji, koja se održava od 19. do 21. juna u hotelu Metropol u Beogradu.

logan ovogodišnje konferencije je “Ujedinjene razlike”, a kako je navedeno u saopštenju organizatora, Srbija zauzima centralno mesto u regionu kao najbolji primer koji reflektuje taj slogan.

Ove godine program REBEC konferencije je sačinjen iz tri podsektora, sa temom razvoja nekretnina, a na mnogobrojnim panelima biće prezentovan sadašnji institucionalni razvoj i harmonizacija pravne regulative u regionu i svetu.

- Prvi deo konferencije posvećen je razvoju javno-privatnih partnerstava u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope, a organizuje se u saradnji sa Energovizijom.

- Paneli na drugom delu posvećeni su razvoju hotelijerstva u Srbiji i regionu. Ove sesije organizuju se u partnerstvu sa Horwat HTL.

- Treći deo, organizuje se u saradnji sa Retail SEE, a on je posvećen razvoju ritejl i šoping centara.

Ključne teme o kojima će se tokom ova tri dela govoriti, odnosiće se, između ostalog, i na rastući interes stranih investitora, naročito iz Kine i Rusije, kao i iz Južne Afrike, UAE, Izraela. Poseban deo odnosiće se na konkurentnost u investicije, u vezi sa zaštitom životne sredine.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!