Ljudski resursi

qLife – nauka i umetnost liderstva

XXI vek je vreme promena širokih razmera i jakog intenziteta u gotovo svim domenima života. Digitalizacija dovodi do gotovo potpune rekonstrukcije postojećih organizacionih jedinica u kompanijama, a i do njihovog redefinisanja.

Nauka o rukovođenju se mora prilagoditi kako bi se odbacila zastarela uverenja i što efikasnije odgovorilo na izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju.

Iako mlada, nauka o rukovođenju je izuzetno plodonosna – produkuje dosta materijala koji su od izuzetne koristi za stalno učenje, usavršavanje i nadgradnju znanja kako bi se išlo u korak sa sveskim trendovima. Međutim, u toj šumi informacija, treba napraviti selekciju.

Naš izvor je qLife časopis - prvi stručni časopis u kome su obrađene goruće svetske teme iz oblasti rukovođenja, na jeziku regiona. On pomaže izgradnju i održavanje kulture znanja iz oblasti rukovođenja, daje širok pogled na probleme menadžmenta i nudi konkretna rešenja iz ugla eminentnih stručnjaka iz različitih industrija. Posvećen je svima onima koji se nalaze u ulozi rukovodioca i osigurava jedinstvene i kvalitetne informacije uz pomoć kojih će moći da unaprede ne samo postojeći fond informacija već i efikasnost.

qLife časopis izlazi kvartalno i u svakom broju obrađuje određenu temu iz oblasti rukovođenja – mentorstvo, koučing, konflikti, timski rad, patologije liderstva i sl.  Generalni distributer za Srbiju je H.art development centar, Marka Nikolića 11, Zemun i kod nas možete nabaviti svoj broj. Ne gubite vreme i iskoristite priliku da već sada poručite svoje izdanje qLife-a. Za sve dodatne informacije, pišite nam na office@hart.rs ili nas pozovite na 065/210-75-02.

 

Jelena Radojković Jelić

H.art Development Center

www.hart.rs

 

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!