Projekti

Qatar Airways i Qatar Tourism otkrivaju uzbudljive zabavne projekte za vreme FIFA Svetskog kupa Qatar 2022TM

Svakodnevni koncerti na tri različite lokacije učiniće Katar domom za izvođače Black Eyed Peas, David Guetta, Maroon 5, Post Malone, Robbie Williams i mnoge druge.

Kako se približava održavanje najvećeg svetskog fudbalskog događaja, Qatar Airways Group i Qatar Tourism otkrivaju glavne događaje kako bi fudbalskim navijačima pružili zabavu svetske klase, uključujući Qatar Live – koji će biti domaćin za više od 100 međunarodnih umetnika tokom Svetskog prvenstva. Na konferenciji je predstavljena sinergija između putovanja i turizma pošto je Qatar Airways otkrio preko deset projekata razvijenih u saradnji sa partnerima, uključujući Qatar Tourism, Vrhovni komitet za isporuku i nasleđe i Qatari Diar. Avio-kompanija je najavila otvaranje klubova na plaži, zona za navijače i tematskih parkova, pored toga što će ugostiti Qatar Live, Daydream Music Festival, aktivaciju brenda Lusail Boulevard, Qatar Airways Ski House, Winter Wonderland i ceremoniju davanja imena za brod  MSC World Europa. 

Na konferenciji za novinare izvršnom direktoru Qatar Airways Grupe, NJ.E. Akbaru Al Bakeru pridružili su se izvršni direktor FIFA Svetskog kupa Qatar 2022™ Naser Al Khater i operativni direktor kompanije MATAR inž. Badr Al Mer.

Izvršni direktor Qatar Airways Grupe, Njegova Ekselencija g. Akbar Al Baker, rekao je: „Danas vidimo širinu onoga što se može postići kada sektori avijacije i turizma rade zajedno. Veoma smo ponosni što možemo da najavimo veliki izbor zabave svetske klase uživo u Kataru dok proslavljamo najuzbudljiviji turnir koji će se održati na Bliskom istoku. Radujemo se što će naši građani i turisti moći da uživaju u najboljem što industrija zabave može da ponudi".

Glavni operativni direktor u kompaniji MATAR, inž. Badr Mohamed Al-Mer je rekao: „MATAR je spreman za dugo očekivano FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. i radujemo se što ćemo poželeti dobrodošlicu navijačima na ovom mega događaju. Predstavljamo uzbudljive aktivacije na Međunarodnim aerodromima Hamad i Doha, koje će oživeti duh fudbala i učiniti ovo jedinstvenim iskustvom.”

Glavni izvršni direktor, FIFA Svetskog kupa Qatar 2022, g. Naser Al Khater, rekao je: „Katar je spreman da dočeka svet i bude domaćin jedinstvenog izdanja FIFA Svetskog prvenstva – prvog koje se održava na Bliskom istoku i u arapskom svetu. Navijači mogu da očekuju vrhunski međunarodni fudbal i raznovrsnu zabavu. Živi nastupi koje su danas najavili Qatar Airways i Qatar Tourism sigurno će oduševiti navijače sa svih strana dok se pripremaju da slete u našu zemlju na nezaboravan festival fudbala i zabave.”

FIFA Onboard iskustvo

Zvanična avio-kompanija FIFA Svetskog prvenstva Qatar 2022™ nudi jedinstveno iskustvo u kabini. Putnici će imati mnogo čemu da se raduju kada putuju sa avio kompanijom Qatar Airways tokom fudbalske sezone, sa posebnim asortimanom proizvoda i aktivacija na temu FIFA Svetskog prvenstva.

Kabina inspirisana fudbalom uključuje FIFA ograničeno izdanje amenity setova, suvenire jastuke, slušalice, menije za ručavanje i udobnu odeću za odmor u stilu fudbalskog dresa. Za najmlađe putnike smo pripremili posebne setove i plišane igračke.

Zvanični sistem zabave tokom leta avio-kompanije Qatar Airways Oryx One sadržaće više od 180 naslova iz oblasti fudbala, uključujući ekskluzivni intervju sa predsednikom FIFA Đanijem Infantinom. Tokom FIFA Svetskog prvenstva Qatar 2022™, putnici mogu da uživaju u besplatnom strimingu utakmica Svetskog prvenstva i drugih velikih sportskih događaja direktno sa svojih ličnih uređaja.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!