Saobraćaj i transport

Prve vožnje novih modela Opel Grandland X i Crossland X

Beograd. Kompanija Autopromet d.o.o. ovlašćeni prodajno-servisni centar marke Opel, je u subotu 9.decembra organizovala prve test vožnje za nova vozila iz Opel X game – Grandland X i Crossland X.

Crossland X

Savršen pandan urbanom načinu života zahvaljujući rafiniranom SUV dizajnu i kompaktnim dimenzijama: sofisticiran i dinamičan, novi Crossland X se izdvaja praktičnošću i sportskom elegancijom. Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta.

Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu. Na dugoj listi opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove Opelove modele, pa i u ovaj spada: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”.

Dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima. Spreman je na sve zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i energičnom SUV dizajnu. Početna cena za ovaj model u Srbiji iznosi 13.760 evra.

Grandland X

Opel Grandland X privlači pažnju oštrim linijama, muskularnom siluetom i sportskim izgledom. Kao najmlađi, ali i najveći član Opelove X porodice ovaj kompaktni SUV biće novi konkurent u C-SUV segmentu koji u protekloj deceniji iz godine u godinu ima sve veći rast. Ovo su glavni aduti Grandlad X za uspeh: visoka pozicija sedenja, mala težina, sportski SUV dizajn, obilje prostora za 5 putnika, vrhunska tehnologija, točkovi do 19‘, efikasni pogonski sklopovi.

Kompaktni SUV sa snažnim karakterom, urbanim avanturističkim izgledom, uzvišenim položajem sedenja, obiljem prostora i mnogim ultramodernim tehnološkim dostignućima zadovoljava potrebe čak i kupaca sa najistančanijim ukusom. Početna cena za ovaj model u Srbiji iznosi 18 900 €.

Pored najnovijih Opel modela svi prisutni mogli su da testiraju i mnoga druga Opel vozila: ADAM, Corsa, Astra, Insignia GS... Događaju je prisustvovao veliki broj medija, prijatelja kompanije Autopromet d.o.o. i ljubitelja marke Opel.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!