Svet građevinarstva-nekretnina

Prva srpska konferencija o javno – privatnom partnerstvu

Prva srpska konferencija o javno - privatnom partnerstvu će se održati u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u ponedeljak, 4. juna, 2018. godine.

Konferenciju će otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Konferencija  će se baviti izazovima u domenu infrastrukture i pitanjem kako inovacije u realizaciji projekata, nabavci i tehnologiji mogu pomoći rešavanju tih izazova. Cilj ove konferencije je da poveže investitore i stručnjake sa svim relevantnim državnim, finansijskim i društvenim stejkolderima. Konferencija će pokriti ključne probleme uz najnovije modele infrastrukturne realizacije i na njoj će prisustvovati najviši državni predstavnici, glavni preduzetnici, izvođači radova i pružaoci usluga u domenu javno-privatnog partnerstva.

Na konferenciji će se obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su mr Angelina Jovanović, Državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Thomas Lubeck, Regionalni menadžer za Zapadni Balkan korporacije IFC, Daniel Berg, direktor za Srbiju Evropske banke za obnovu i razvoj, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan, Andrijana Jovanović, zamenica predsednika Komisije za javno-privatno partnerstvo Republike Srbije, Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, Adele Paris, investicioni oficir korporacije IFC, Vladimir Bešlagić, direktor za usluge finansijskog savetovanja, Deloitte Srbija, Kirk A. Lovric, Partner advokatske kancelarije Hunton Andrews Kurth iz Londona, dr Jelena Gazivoda, senior partner advokatske kancelarije Janković Popović Mitić, Anđelka Todorović, advokat advokatske kancelarije Miroslav Stojanović u saradnji sa Wolf Theiss, Nebojša Nešovanović, predsednik Društva procenitelja Srbije, Dušan Topić, direktor kompanije „Autoputevi Republike Srpske“, Mirko Medić, menadžer internacionalnog razvoja u kompaniji Bouygues Travaux Publics, Miloš Savić, predsednik kompanije „Autocesta Zagreb-Macelj“ iz Hrvatske, Erdal Trhulj, Direktor i vlasnik kompanije T3 Consulting Tim d.o.o. iz Sarajeva, BIH  i dr.

Teme konferencije:

- Javno-privatno partnerstvo kao efikasan model za projekte javne infrastrukture
- Javno-privatno partnerstvo i investicije u infrastrukturu

- Kako kreirati uspešne JPP projekte

- Pravne, konsultantske i građevinske usluge za uspešnu implementaciju JPP projekata

- Najbolje JPP prakse iz Srbije i regiona

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Ministarstva finansija Republike Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je Međunarodna finansijska korporacija - IFC, članica grupacije Svetske banke, kompanija Deloitte Srbija, advokatska kancelarija Hunton Andrews Kurth iz Londona, advokatska kancelarija Janković Popović Mitić, advokatska kancelarija Miroslav Stojanović u saradnji sa Wolf Theiss, kompanija CESTRA.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!