Marketing

Produžen rok za dostavu radova na UEPS-ov konkurs

Rok za prijem radova na UEPS-ov konkurs za godišnja priznanja ove godine biće produžen do petka.

S obzirom da je poslovanje pravnih subjekata zbog aktuelne epidemiološke situacije otežano, Upravni odbor je većinom glasova doneo odluku da se trajanje konkursa produži do petka 10. decembra kako bi se zainteresovanim učesnicima omogućilo da kvalitetno pripreme i relaksirano prijave radove.

Da podsetimo, priznanja se dodeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. decembra 2020. do zaključenja ovogodišnjeg konkursa. Nagrade se ove godine dodeljuju u 18 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija. 

Da podsetimo, pored redovnih kategorija i ranije ustanovljenih priznanja, odlukom Upravnog odbora od ove godine uvedena je nagrada Think Big kojom će se afirmisati rezultati malih i srednjih pravnih lica. Za ovu nagradu ne plaća se kotizacija. Dodeljuje se na osnovu zbrajanja osvojenih priznanja, odnosno bodova, jednog malog i srednjeg  pravnog lica, po skali: zlato 10, srebro 5, bronza 3 boda.

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!