Obrazovanje i posao

Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

Ako se nalazite među onima koji su spremni da ulože u znanje, prošire mrežu kontakata i povećaju svoju konkrentnost u svetu biznisa, prijavite se na stipendije koje dodeljujemo progresivnim menadžerima u Srbiji u ukupnoj vrednosti od preko 100.000 evra! 

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Program razvija liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera. Studenti COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promenu u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a celokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svetu, kao što su INSEAD, IMD, London, ESCP,... Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. COTRUGLI studenti imaju prosečno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: farmaceutska, gradjevinska, IT, telekomunikaciona, tehnološka, FMCG, finansijska...

Alumni zajednica broji 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi. Aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, COTRUGLI dana, konferencija, sportskih sadržaja, putovanja  i poslovno umrežavanje su samo deo benefita koje članstvo u COTRUGLI Alumni zajednici donosi. 

Program zahteva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedelju dana na svakih 6 nedelja.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo , završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije. 

Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular na sajtu http://scholarships.cotrugli.org/serbia nakon čega ćete biti obavešteni o daljim koracima.  

Prijave traju do 18.marta, 2018.godine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!