Prodaja

Pretvorite primedbe u prilike - ovladajte umetnošću prodaje

Da li ste ovladali prodajom i marketingom? Ako niste, to može biti smrtna kazna za vašu ili bilo koju drugu firmu. Jer koliko god da je vaš proizvod kvalitetan, bez izvanrednog marketinga i prodaje koja ga prati, nećete opstati dugo na tržištu.

Ipak, savladavanje umeća prodaje nije toliko misteriozno i mistično kako mnogi "gurui" iz ove oblasti žele da verujete. Potrebno je samo da naučite "cake" ljudske psihologije, kako biste dobili prednost u odnosu na konkurenciju, stekli snažan uticaj na vašu ciljnu grupu i na posletku, povećali svoj prihod.  

Moć uveravanja je verovatno najvažnija veština koju možete da posedujete. Zašto? Zato što je upravo to ona mala razlika koja čini ogromnu razliku između izuzetnog uspeha i totalne propasti, kako u poslovnom tako i privatnom kontekstu. Vaša sposobnost da uverite je vaš alat da dobijete ono što želite – da primedbe pretvorite u prilike.

U tom procesu, klijent bi trebalo da postane vaš vatreni obožavalac koji će uvek i svuda biti dobra reklama za vaš biznis. Da bi se to ostvarilo, vi morate da znate njegove potrebe i načine da ih zadovoljite svojim proizvodima i uslugama, kao i načine da ga motivišete da u moru ponude izabere baš vašu. Istovremeno, vaše ciljeve bi trebalo da prati i vaš tim, dok zajedno s njima gradite doživotna partnerstva bazirana na uzajamnoj korisnosti.

Na prvi pogled to deluje kao neosvojiv cilj, ali mnogi pre vas su u tome uspeli. Među njima je i Slavica Squire, prvi NLP trener i osnivač prvog NLP Instituta u Srbiji, koja ima više od 20 godina iskustva u prodaji i koju i dalje izučava i usavršava. Slavica je pohađala čak i prestižne edukacije slavnog Tonya Robbinsa na Business Mastery 1 i Business Mastery 2 i mnoga znanja podelila kroz svoje edukacije koje su pohađali brojni uspešni preduzetnici, frilenseri i zaposleni kao i rukovodioci prodaje. Deleći znanje sa drugima i podržavajući ih na putu njihovog ličnog i profesionalnog razvoja, dobila je mnogo zahteva da kreira posebnu edukaciju koja će se baviti prodajom i marketingom.

Budući da na tom polju ima veliko iskustvo, ona je za sve one kojima je potrebno jasno uputstvo za kreiranje prodajne i marketinške strategije osmislila izvanredno korisnu trodnevnu edukaciju Power Busines Design for Marketing & Sales, zahvaljujući kojoj i vi možete ovladati umetnošću prodaje. Sve, naizgled komplikovane, "tajne" marketinga i uspešne prodaje u okviru ove edukacije su predstavljene na jednostavan i strukturiran način.

Na Power Business Design for Marketing & Sales naučićete:

·         Šta zaista motiviše potencijane kupce i kako da to iskoristite da biste zaključili prodaju 

·         Dokazane strategije koje globalni lideri koriste kako bi uverili svoju publiku

·         Kako da podignete nivo poznatosti svog brenda

·         Šta je vaš adut i kako da to saznaju vaši klijenti

·         Kako da date više vrednosti nego bilo ko na tržištu i time obezbedite sebi prednost

·         Ključne strategije zaključivanja pordaje koje koriste kako vrhunski rukovodioci tako i lideri u poslovnom svetu

·         Kako da kreirate i negujete dugotrajne, obostrano korisne odnose sa kolegama i klijentima

·         Tajnu kako da konstantno prevazilazite svoj plan prodaje

U našem svetu koji se konstantno menja, upravo je moć uticaja u marketingu i prodaji ono što vam daje prednost nad konkurencijom. Postavite sebi cilj da u Novoj godini ovladate ovim korisnim veštinama. Da biste do njega došli, potrebno je da izdvojite samo tri dana svog vremena i to u periodu od 2. do 4. februara 2018. Broj mesta na Power Business Design for Marketing & Sales edukaciji je ograničen i zato rezervišete svoje odmah, putem ovog linka

Slavica Squirehttp://www.slavicasquire.com/

SLAVICA SQUIRE – prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta, osoba koja je donela NLP u Srbiju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!