Preduzetnistvo i MSP | Omladinsko preduzetništvo

EIT Climate akcelerator objavio konkurs za regionalne startape

EIT Climate akcelerator, koji u fokusu ima klimatske promene i čistu energiju, objavio je konkurs za startape iz regiona i jugoistočne Evrope za učešće u njihovom programu akceleracije i finansiranja.

Startit i EIT pokreću InnoEnergy Hub Serbia

InnoEnergy Hub Serbia je projekat Startita i organizacije InnoEnergy nastao sa ciljem da osnaži i poveže domaću zajednicu u oblastima kao što su energija, cleantech i pametni gradovi.

Srpski porodični posao na "Kikstarteru" dobio 107.000 dolara

Predrag Lazović je u januaru ove godine svoju igricu postavio na internet platformu “Kikstarter”, na kojoj ljudi širom sveta finansiraju dobre ideje, tražeći novčanu pomoć od 2.000 dolara, a dobio 50 puta više.

Eleven 2.0 一 6.000.000€ za regionalne startape

Bugarski akscelerator Eleven obezbeđuje novih 6.000.000€ za regionalne startape.

Pokrenut novi poslovni akcelerator - Za 5 startapova po 50.000 evra

Beogradski Impact Hub pokrenuo je IHB Akcelerator za early stage investicije.

Fond za mlade talente raspisao konkurs za najbolju startap ideju

Fond za mlade talente, u saradnji sa Savetom za zapošljavanje Grada Beograda, raspisao je konkurs za najbolju startap ideju.

Startit - Ideja za biznis

Kroz Startit centar je, tokom godina, prošlo 30.000 ljudi. Centar je pomogao pokretanje 50 startapova, koji su prikupili 2,5 miliona evra i doneli deset miliona evra prihoda

Raspisan konkurs za podršku razvoju preduzetništva u Beogradu

Sekretarijat za privredu grada Beograda raspisao je danas javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoju preduzetništva u 2018. godini, prenosi Beoinfo.

Vlada Srbije dodelila prvih 35 inovacionih vaučera malim i srednjim preduzećima

Vlada Republike Srbije dodelila je prvih 35 inovacionih vaučera malim i srednjim preduzećima koji će im uz podršku naučno-istraživačkog sektora omogućiti da podignu nivo inovativnosti svojih proizvoda i postanu konkurentniji na tržištu.

Najinovativniji startapi 2017. godine

Godina iza nas bila je velika i važna na polju biznisa: donela je stvari koje pokazuju da smo neminovno na putu tehnološkog napretka i da bi nam već bliska budućnost mogla doneti neke od proizvoda i rešenja koji su se pre samo nekog vremena činili naučnom fantastikom.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!