Preduzetnistvo i MSP | Bez kategorije

Murad Al-Katib je "Ernst & Young preduzetnik godine" za 2017.

Murad Al-Katib, predsednik i CEO kompanije "AGT Food&Ingredients Inc." proglašen je EY Svetskim preduzetnikom za 2017. godinu.

Sistemi menadžmenta za borbu protiv podmićivanja - seminar

U organizaciji Sevoi Grupe d.o.o. organizuje se GRATIS jednodnevni seminar na temu: Sistemi menadžmenta za borbu protiv podmićivanja prema zahtevima norme ISO 37001:2016

Proces i osnovne aktivnosti uvođenja ERP rešenja

Uvođenje ERP rešenja ne treba da iskomplikuje poslovanje, već da ga učini lakšim i efikasnijim, a dobro planiranje uvođenja ERP rešenja je prvi korak ka boljem planiranju budućnosti.

Vinarija Kovačević izabrana za preduzetnika godine

Vinarija Kovačević pobednik je ovogodišnjeg takmičenja "Blic preduzetnik 2016", koji su organizovali dnevni list Blic i Societe Generale banka.

Otvoren konkurs za najbolju preduzetnicu u Srbiji: "Cvet uspeha za ženu zmaja"

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je XI konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – Cvet uspeha za ženu zmaja.

Obezbeđeno 40.000 evra za razvoj preduzetništva

Fondacija Ana i Vlade Divac, UniCredit fondacija, UniCredit Banka i Smart kolektiv predstavili su treće izdanje konkursa "Ideja za bolje sutra" u okviru kojeg će biti dodeljena bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 40.000 evra.

Broj ruskih firmi koje posluju u Srbiji u porastu

"Broj ruskih kompanija u Srbiji konstantno raste, sada ih je 815, a prošle godine ih je bilo manje od 700", rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Javni nastup - seminar

Seminar je namenjen direktorima, menadžerima, rukovodiocima, osobama na javnim funkcijama, PR-menadžerima, prezenterima, promoterima i svima koji u okviru svog posla imaju obavezu javnog nastupanja, a posebno pred TV kamerama i svima ostalima koji žele da steknu znanja i veštine javnog nastupanja.

Preduzećima dostupno novih 2,7 miliona evra za realizaciju i unapređenje inovacija

Kompanije mogu prijaviti projekat iz bilo koje naučne oblasti i tehnologije, kao i bilo kog industrijskog sektora.

Interesovanje za pokretanje sopstvenog posla 6 puta veće nego prošle godine

Građani Srbije su šest puta više zainteresovani za pokretanje sopstvenog posla u odnosu na prethodnu godinu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!