Finansijske usluge

Predsednica IO UNIQA osiguranja dobitnica nagrade Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope

Predsednica izvršnog odbora UNIQA osiguranja Gordana Bukumirić dobitnica je nagrade "Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope", od strane londonske prestižne organizacije "European CEO".

Proteklih 10 godina, ova nagrada uručuje se najboljim direktorima iz različitih oblasti poslovanja koji su svojim odlukama i rukovodstvom postigli izvanredne rezultate.

Osnovni kriterijumi pri odabiru pobednika baziraju se na analizi održivosti tržišta, strateških ciljeva, kao i sveukupnom imidžu kompanije. Ipak, jedno od najbitnijih stavki je svakako i činjenica da li je nominovani CEO prepoznat kao lider u okviru industrije u kojoj posluje. 

Cilj UNIQA osiguranja je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge. Do toga, ovu kompaniju vodi misija modernog, strateškog rukovođenja, efikasnog i profesionalnog poslovanja i pružanja usluga koje su na nivou evropskih standarda.

"Ponosna sam što sam se našla u odabranom društvu najboljih u Evropi. Ipak, volim da istaknem da je tim najbitniji činilac pri izgradnji uspešnog biznisa. Svakodnevno, zajedno se trudimo da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da neprestanim inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. Ipak, u izazovnom vremenu u kojem danas poslujemo, ali i takođe na tržištu osiguranja koje je samo po sebi veoma zahtevno, mogu sa sigurnošću da kažem da je najveći izazov održati kvalitet i reputaciju kakvo UNIQA osiguranje zahteva. Ova, kao i druge nagrade koje smo timski osvojili, dodatna su motivacija, ali i odgovornost za mene kao lidera", izjavila je predsednica IO UNIQA osiguranja, Gordana Bukumirić.

Bukumirić se istakla svojim postignućima tokom dvadesetogodišnje karijere u oblasti osiguranja, ali i kao odličan lider jedne od najboljih osiguravajućih kompanija na tržištu Srbije. Član Izvršnog odbora UNIQA osiguranja je od 2011. godine, a od 2014. godine obavlja funkciju predsednice Izvršnog odbora. Bukumirić je prepoznata kao lider koji ume da sasluša, motiviše, delegira, ali i inspiriše svoje zaposlene. Ona je svojim odlukama, UNIQA osiguranje u Srbiji, pozicionirala kao kompaniju koja se svojom uslugom i prepoznatljivim brendom ističe među konkurencijom. Upravo zato, uspeh UNIQA osiguranja je što je u konzervativnom i tradicionalnom poslu, uz snažan tim koji čine mladi i kreativni ljudi, napravilo značajan iskorak po pitanju brojnih rešenja i inovacija u poslovanju, koji su prepoznati kod nas, ali i u okviru osiguravajuće UNIQA grupacije. 

UNIQA osiguranje je lider je na polju putnog, privatnog zdravstvenog osiguranja, kao i bankoosiguranja. Svoje poslovanje obavlja u 36 poslovnica, kao i na više od 400 prodajnih mesta širom Srbije, uz podršku više od 500 zaposlenih. Kroz svakodnevni, zahtevni rad s klijentima, zaposleni u UNIQA osiguranju su brend ambasadori, lice kompanije i oni koji na najbolji način predstavljaju rad i vrednosti kompanije. Baš od njih i zavisi svaki naredni korak i svaki ispunjeni cilj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!