Društvo

Praznično radno vreme ako idete u kupovinu

Zbog uskršnjih praznika prodavnice su izmenile radno vreme.

Usled uskršnjih praznika, kompanija dm drogerie markt izmenila je radno vreme, tako da će sve dm drogerije u zemlji raditi prema skraćenom rasporedu u petak, 30. aprila.

Subota je neradna za većinu dm prodavnica, dok će one u tržnim centrima ostati otvorene tog dana puno radno vreme. Nedelja, 2. maj, neradan je dan za sve dm objekte, dok će već u ponedeljak, 3. maja sve drogerije ovog lanca raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu konkretnih prodavnica građani mogu da pronađu na zvaničnom sajtu dm-a.

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su prepoznate kao prioritetni lanci snabdevanja zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama.

Sa oko 300 proizvoda privatne robne marke, dm se ubraja u najveće ponuđače organske hrane u našoj zemlji. Pored toga, u svom asortimanu sadrži brojne druge proizvode koji su ključni za ispunjenje različitih potreba građana, poput prehrane, asortimana za negu i ishranu beba, kao i segmenta za održavanje lične i higijene doma, nege i dekorativne kozmetike.

Kompanija dm drogerie markt najveći je drogerijski lanac u Evropi, a trenutno posluje u 13 zemalja na kontinentu, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih.

IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermaketi će raditi i tokom praznika u promenjenom režimu.

Sve IDEA, Roda i Mercator prodavnice će 1. maja raditi prema redovnom radnom vremenu, dok će 2. maj biti neradan za većinu njih, uključujući i IDEA online prodavnice.

Ukoliko ste odlučili da praznike provedete na Zlatiboru, Soko Banji, Kopaoniku ili Paliću i 2. maja vam nešto zatreba moći ćete to da nađete u IDEA prodavnicama na ovim lokacijama. A ukoliko ostajete kod kuće i želite da odmarate bez odlaska u kupovinu, pored prodajnih objekata kompanije Mercator-S, svim kupcima su na raspolaganju i IDEA online prodavnica, dostava u roku od 60 minuta na vašu adresu preko aplikacije GLOVO, kao i usluga Poruči & Pokupi u 24 objekta i 17 gradova širom Srbije.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!