Marketing

Poznati dobitnici UEPS priznanja za 2020. - PRETVARANJE KRIZE U PRILIKE

Uprkos svim ograničenjima nametnutim aktuelnom epidemijom, u Udruženju se nije odustalo od višedecenijske tradicije. Od nje nisu odustali ni oglašivači niti agencije koje su svoje stvaralaštvo u dosad neviđenim okolnostima, verifikovale na redovnom godišnjem konkursu, potvrđujući da je svima potrebno stabilno strukovno Udruženje.

UEPS-ov konkurs je uspešno priveden kraju. Tradicionalna priznanja Udruženja za tržišne komunikacije biće uručena dobitnicima kad epidemiološke prilike dozvole.

Žiri koji je brojao 23 člana iz redova agencija i oglašivača imao je priliku da pogleda, zaista impresivan broj radova, što govori u prilog stabilnosti srpske advertajzing scene, koja uprkos izrazito nepovoljnim okolnostima i dalje ima snage i energije da stvara kvalitetnu komunikaciju i da otkriva nove forme prilagođene realnosti.

Kriza je iznedrila i nova rešenja i pristupe, pa se iz velikog broja radova izdvojilo i dosta toga svežeg, novog i  originalnog.

Dobitnik UEPS-ovog Grand Prix-a za 2020. godinu je:  kampanja Seniori, imam minut, agencije MMS Leo Burnett, klijent Vip mobile.

Ove godine nagradu Dragan Sakan New Idea dobila je agencija McCann Beograd za kampanju Thank You, Doctors.

Sa najviše osvojenih bodova UEPS-ov oglašivač godine postao je Vip Mobile, dok je UEPS-ova agencija godine - McCann Beograd. Podsetimo, prethodnih godina ovo priznanje dobili su Communis, New Moment New Idea Company, Ovation BBDO i McCann.

Spisak dobitnika možete pogledati ovde.  

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!