Projekti

Poslovni forum Francuska-Balkan

Poslovni forum Francuska - Srbija održava se u Beogradu od 30. maja do 1. juna.

Zapadni Balkan beleži stopu rasta BDP-a višu od 3%. To je dimanična ekonomska zona na vratima EU, nalazi se u procesu pristupanja, koristi predpristupne fondove i značajna finansiranja sredstva međunarodnih finansijskih institucija. 

Trenutno je više milijardi evra angažovanih sredstava svih finasnijskih organizacija zajedno u ovom regionu, za finansiranje projekata od više desetina milijardi evra.

Šta više, projekti koji su finansirani u okviru Berlinskog procesa imaju za cilj da poboljšaju interkonektivnost u ovoj zoni i da infrastrukturno pribiliže Zapadni Balkan Evropskoj uniji.

Iz tog razloga, agencija Biznis Frans (Business France), sa svojom kancelarijom u Atini i sa lokalnim korespondentskim kancelarijama, organizuje 30. maja i 1. juna 2018, Treći poslovni forum Francuska-Balkan, multilateralni susret preduzeća, i predlaže vam da se u Srbiji susretnete sa svojim partnerima, koji dolaze iz svih zemalja regiona, tokom dva dana trajanja skupa.

Srbija i Beograd su raskršće između Zapadne i Istočne Evrope, dinamične ekonomije.

Zainteresovana srpska preduzeća mogu da se prijave na sledeću adresu :
http://events-export.businessfrance.fr/forumblk18-en/

Za sve dodatne informacije :
Za preduzeća : nebojsa.jacimovic@businessfrance.fr
Za medije : aleksandra.kokanovic@ccfs.rs

Organizatori Poslovnog foruma Francuska-Balkan će istražiti sve najperspektivnije sektore aktivnosti, posebno sektore infrastrukture i opreme u oblasti saobraćaja, energetske efikasnosti i prerade otpada, agro-industrije, novih informacionih i komunikacionih tehnologija kao i sve klijente roba i usluga sektora turizma i hotelijerstva. Na zahtev, i drugi sektori kao što su automobilska, farmaceutska i kozmetička industrija mogu takođe da budu tretirani.

 

Prijavite se ovde

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!