Poslovni događaji | Žensko preduzetništvo

Žene preduzetnice - Od početka do rasta

Tema za ovaj mesec je prikaz različitih faza razvoja kroz koje vaš biznis može prolaziti. Iz tog razloga smo za vas pripremili 3 vrhunske sagovornice koje se nalaze u različitim fazama razvoja.

Konferencija Preduzetnice u akciji od 7. do 10. decembra

Udruženje Educom organizuje, od 7. do 10. decembra, u hotelu Angella na Kopaoniku, konferenciju "Preduzetnice u akciji", koja će okupiti 100 žena iz Srbije i regiona.

Jesenji Ladies of New Business - 29.11.2017.

Šta je to što poslodavci danas traže od svojih zaposlenih i kako razviti i unapediti svoje digitalne veštine? 

Udruženje poslovnih žena Srbije jedanaesti put dodeljuje nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Udruženje poslovnih žena Srbije će po jedanaesti put dodeliti nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najboljim preduzetnicama u Srbiji.

Regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu 16. oktobra

Regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije kroz program Razvojne agencije Srbije, biće održana u Beogradu, 16. oktobra 2017. godine sa početkom u 10.00 časova u hotelu Hyatt Regency.

Trening i mentoring "Primena starih zanata u moderne predmete"

Pozivamo vas na besplatnu šestodnevnu trening radionicu namenjenu ženama koje se bave starim zanatima na jugu Srbije, koja će se održavati u Leskovcu.

Konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – "Cvet uspeha za ženu zmaja"

Udruženje poslovnih žena Srbije je 05. juna 2017. godine raspisalo XI konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji– „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!