Poslovni događaji | Softver

Konferencija DIDS 2018 - Čuvari internet identiteta

U godini kada .RS domen slavi svoj 10. rođendan, po deveti put se održava najposećenija godišnja konferencija o Internetu u Srbiji - DIDS 2018.

Blockchain Adria Meetup

COTRUGLI Blockchain Akademija organizuje Blockchain Adria Meetup događaj koji će se održati u Zagrebu (Buzinski prilaz 10) od 15 časova.

VIP Mobile AgTech Hackathon - 17-19. Novembar 2017.

Vip mobile i ICT Hub organizuju prvi AgTech hakaton u Srbiji sa temom „Digitalizacija poljoprivrede“.

Quality Assurance – QA Engineer 04.09.2017

Kvalitet softvera je jedan od ključnih faktora tokom razvoja, pa se kao takav posebno razmatra tokom kompletnog procesa razvoja i direktno je povezan je sa svim oblastima razvoja softvera, a sam softverski kvalitet definiše kako je softver dizajniran i razvijen. Uz sve to, posao Quality Assurance Engineer-a je jedan od najtraženijih i najplaćenijih poslova današnjice.

Web Sumer Camp od 30.08. do 02.09.2017.

Web Summer Camp je nastavak letnjeg kampa eZ Publish Summer Campa, koji se održava od 2012. godine, i PHP Summer Campa, osnovanog 2014. godine.

Prezentacija "Amazon Web Services za poboljšanje poslovanja"

Kompanije svih veličina širom sveta koriste Amazonove veb servise za svoje poslovne aplikacije.

Softverska obuka Planiranje i kontrola pomoću Primavera P6 - od 5. do 9. jula

Kurs P102 je namenjen rukovodiocima projekata, planerima i administratorima PMIS i svima onima koji žele da svojim veštinama planiranja i praćenja projekta daju softversku potporu u vidu najsavremenijeg alata za upravljanje projektima.

Kurs "VMware Horizon 7: Instalacija, konfiguracija i upravljanje" - 27. juna

Ovaj kurs sa praktičnim vežbama gradi vaše znanje o VMware Horizon grupi proizvoda u koju spadaju VMware View Connection server, VMware View Composer kao i VMware ThinApp.

ISO 27032 Lead Cybersecurity Manager - od 26. do 30. juna

Postanite PECB Certified Lead Cybersecurity Manager kroz uvid u best practice za implementaciju Cybersecurity programa prema ISO 27032 i NIST standardima. Original PECB literatura, vežbe i testovi garant su kvaliteta.

Konferencija "Meet Magento Serbia" - 23. juna u Nišu

Meet Magento je vodeća konferencija iz oblasti elektronske trgovine posvećena Magento platformi za razvoj online prodavnica. Trenutno se održava u više od 20 zemalja sveta. U Nišu se organizuje od 2016. godine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!