Poslovni događaji | Projekti

Poslovni forum Francuska-Balkan

Poslovni forum Francuska - Srbija održava se u Beogradu od 30. maja do 1. juna.

Konferencija: Analize, planiranje, finansiranje u kontekstu "zelene ekonomije"

Konferenciju organizuje Privredna komora Srbije i održaće se 05. februra 2018 godine u Resavskoj 13-15, sala 4, sa početkom u 11h.

23-27.10.2017. - savremeno upravljanje projektima - napredne tehnike

Centar za upravljanje projektima - CPM organizuje obuku: Savremeno upravljanje projektima - Napredne tehnike.

Raspisan konkurs za petu godišnju Nagradu za rad iz ekonomske istorije Balkana

Centar za liberalno-demokratske studije i Izdavačka kuća Arhipelag raspisali su peti Konkurs za godišnju nagradu za najbolji naučno-istraživački rad iz oblasti ekonomske istorije Balkana.

Portfolio upravljanje projektima - 23 i 24.08.2017.

Ukoliko Vi ili Vaša organizacija upravljate velikim brojem projekata pozivamo Vas na obuku: Portfolio upravljanje projektima.

Savremeno upravljanje projektima - 24. jul

Za sve Vas koji želite da polažete PMI CAPM® ili PMP® ispit ovo je idealna prilika da steknete svih 35 časova profesionalne Project Management obuke zasnovane na PMI metodologiji!

Savremeno upravljanje projektima - Napredne tehnike od 24.do 28. juna

Centar za upravljanje projektima - CPM, Globalni registrovani partner za edukaciju međunarodnog udruženja projektnih menadžera – PMI, organizuje obuku: Savremeno upravljanje projektima - Napredne tehnike

Savremeno upravljanje projektima - od 26. do 30. juna

Za sve Vas koji želite da polažete PMI CAPM® ili PMP® ispit ovo je idealna prilika da steknete svih 35 časova profesionalne Project Management obuke zasnovane na PMI metodologiji.

Obuka na temu "Agilno upravljanje projektima" od 19. do 21. juna

Na obuci naučićete da Agilno upravljate projektom, da primenite Agilne metode na širok spektar svojih projekata, ali i da sami budete u mogućnosti da evaluirate projekte koji su vođeni prema Agilnoj metodologiji.

Upravljanje projektima po PMI metodi i standardima - trening

Sve vodeće globalne korporacije i vlade većine država već su usvojile primenu PMI metode, uspešno izlazeći na kraj sa mnogobrojnim izazovima sa kojima se susreću na svojim projektima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!