Poslovni događaji | Najava

Kurs- Upravljanje rizicima na projektu

Kurs "Upravljanje rizicima na projektu" koji organizuje Centar za upravljanje projektima, održaće se 7. i 8. maja u njihovim prostorijama u Bulevaru Zorana Đinđića 101.

Prijavite se za Sarajevo Business Bridge Award - Dodela priznanja 25. aprila

Sarajevo Business Forum (SBF) otvorio je konkurs za Sarajevo Business Bridge Awards, priznanja za kompanije i pojedince iz čitavog regiona koji su pokazali izvanredne rezultate u poslovanju i čiji rad ima pozitivan uticaj na društvo. 

eSecurity konferencija 2018.

Druga eSecurity konferencija u organizaciji Udruženja eSigurnost održaće se od 25. do 27. aprila 2018. godine u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Svaki učesnik konferencije može da prikupi do 18 CPE bodova.

Posetite seminar "Korporativno upravljanje"

Seminar pod nazivom "Korporativno upravljanje" koji organizuje "SEVOI", održaće se 11. maja od 10 do 15 časova u Privrednoj komori Srbije.

Seminar Međunarodna trgovina - Uvoz-izvoz

Ako ste zainteresovan za spoljnu trgovinu , razmišljate o samostalnom organizovanju uvoza-izvoza ili poslujete u oblasti spoljno-ekonomske aktivnosti, možete da poseti ovaj seminar koji se održava 20.aprila u Privrednoj komori Beograda.

Finansije u praksi od A do Š

Program iz oblasti finansija namenjen poslovnim ljudima – postojećim i budućim.

Međunarodni sajam nameštaja Sarajevo4Walls od 12. do 15. aprila

Međunarodni sajam nameštaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - Sarajevo4Walls održaće se od 12. do 15. aprila, u dvorani H. A. Samaran u Sarajevu. 

Sajam turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma održava se od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu, pod sloganom "Odmor te čeka".

Sarajevo Business Forum - povezivanje resursa regiona

Deveta Međunarodna investiciona konferencija Sarajevo Business Forum 2018 (SBF) održaće se 25. i 26. aprila u Sarajevu.

PoslovnI forum Srbija-Slovenija

Privredna komora Srbije u saradnji sa Gospodarskom zbornicom Slovenije organizuje Poslovni forum Slovenija – Srbija koji će se održati u Ljubljani, u četvrtak 1. februara 2018. godine, sa početkom u 13:30 časova.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!