Poslovni događaji | Finansijske usluge

Konferencija xCEEd - posvećena inovacijama u finansijskom sektoru

Konferencija xCEEd koja je sa velikim uspehom prvi put pokrenuta prošle godine, održaće se ponovo 22. i 23. maja 2018. godine u hotelu „Metropol” u Beogradu.

Spremite se za predstojeće finansijske izazove

U Aranđelovcu se 10. i 11. maja održava Sedma regionalna konferencija za finansijske direktore.

CryptoKonf 2018

CryptoKonf 2018 konferencija okuplja vodeće govornike iz oblasti kriptovaluta, blockchain tehnologije, finansijskih tehnologija, regulatornih i finansijskih institucija, investitora i entuzijasta kako bi doprinela regionalnom razvoju kripto, blockchain i fintech industrija i na taj način ubrzala tehnološki razvoj čitavog regiona.

Kontroling u proizvodnim kompanijama - 02 - 13. decembar 2017.

Za kompanije koje organizuju proizvodnju ili pružanje usluga izuzetno važno pitanje je - kako da dođemo do informacije o tome koliko nas stvarno košta proizvod ili usluga koju prodajemo?

#SerbiaCashless Forum

Forum je prilika za različite zainteresovane strane da se sastanu i razgovaraju o bezgotovinskim pitanjima koja su u fokusu.

Belgrade Wealth Forum - 28. i 29. septembra

Drugi “Belgrade Wealth” Forum, koji će se održati 28 i 29.9.2017. godine, okupiće najveće svetske konsultantske kuće i «family office» u domenu upravljanja bogatstvom, investicionim konsaltingom, imigracionim pitanjima, poreskom optimizacijom kompanija i pojedinaca, strukturizacijom kompanija i formiranja kompanija u raznim jurisdikcijama.

Letnji Vivaldi CFO Forum - od 22. do 24. juna

Ovogodišnji Letnji Vivaldi CFO forum je namenjen svima koji rade u oblasti finansija, računovodstva, bankarstva i osiguranja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!