Poslovni događaji | Energetika

Međunarodni samit: Hidropower Balkans - 15.17.11.2017.

Međunarodni samit i izložba "Hidropower Balkans 2017" je profesionalna platforma koja okuplja ministre, investitore, donosioce odluka vodećih hidroelektrana i inicijatore investicionih projekata, kao i regulatore, da konsoliduju napore usmerene ka efikasnoj implementaciji ključnih projekata za izgradnju i rekonstrukciju hidroelektrana na području Balkana.

SKUP "INDUSTRIJSKI POTROŠAČI NA TRŽIŠTU ELEKTRIČNE ENERGIJE U SRBIJI" - 31.10.

Republika Srbija kao potpisnica Ugovora o energetskoj zajednici Jugoistočne Evrope, obavezala se u okviru usklađivanja pravnog sistema u procesu pridruživanja Evropskoj uniji da uspostavi tržište električne energije koje će funkcionisati po standardima i pravilima tržišta električne energije EU.

Business Booster - inovacije u oblasti čiste energije širom Evrope, 25. i 26. oktobra

Business Booster (TBB), evropski katalizator za inovacije u oblasti čiste energije, organizuje se već petu godinu, a održaće se u RAI Amsterdamu 25. i 26. oktobra 2017.

Konferencija "Nova energija – Pametni gradovi" -  4. oktobra 2017

Konferenciju "Nova energija – pametni gradovi" organizuju Privredna komora Srbije, JP EPS, Sekretarijat za energetiku Skupštine grada Beograda, Arhitektonski fakultet, Mašinski fakultet i Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu i GGE ESCO d.o.o. Beograd, uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!