Poslovni događaji | Agro svet

Serbia Organica organizuje praksu iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje

Nacionalno udruženje “SERBIA ORGANIKA” uz podršku projekta nemačke razvojne saradnje „Podsticanje zapošljavanja mladih“ je raspisalo JAVNI POZIV za obavljanje plaćene stručne prakse iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje.

Međunarodna naučna agrobiznis konferencija MAK 25. i 26. januara 2018. na Kopaoniku

Peta Međunarodna naučna agrobiznis konferencija MAK 2018 održaće se 25. i 26. januara 2018. godine u Kongresnom centru Grand&Spa hotela na Kopaoniku, saopšteno je iz Privredne komore Srbije (PKS).

Podržimo organsku proizvodnju kroz akciju: Oktobarski dani organskih farmi

Centar za edukaciju i promociju Serbia organike uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u okviru projekta „Podržimo organsko“ organizuje tokom oktobra (15. i 22.) posete organskim gazdinstvima u ruralnim područjima. Obići će se 4 gazdinstva po programu u prilogu.

Prvi sajam zadrugarstva u Srbiji: "Zadruge – budućnost privrednog i ekonomskog razvoja Srbije"

Svečano otvaranje Prvog sajma zadrugarstva u Srbiji pod nazivom „Zadruge – budućnost privrednog i ekonomskog razvoja“, 30. juna 2017. godine na Trgu Republike u Beogradu u 11 časova.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!