Pružanje računovodstvenih usluga je naša osnovna delatnost. Dugogodišnje iskustvo u obavljanju poslova računovodstva je najbolja preporuka. Samo oni privrednici koji imaju kvalitetan i pouzdan sistem računovodstva mogu u potpunosti da se posvete rastu i razvoju.

 

Za preduzeća sa malim obim prometa "Poslovni savetnik" će u svojim poslovnim prostorijama organizovati kompletno vođenje svih administrativnih i računovodstvenih poslova, od prijema poslovne dokumentacije i preuzmanja dnevnih izvoda, do obrade, knjiženja i vođenja svih evidencija. Potpuni servis za vaše poslovanje možete imati na jednom mestu.

Preduzeća koja imaju potrebu da deo svog poslovanja prate neposredno, u saradnji sa "Poslovnim savetnikom" mogu da organizuju pripremu dokumentacije, izradu prijemnih dokumenta i računa i vodjenje evidencija o prometu robe, materijala, gotovih proizvoda ili rezervnih delove u svojim poslovnim prostorijama, a "Poslovni savetnik" će preuzeti sve ostale knjigovodstveno računovodstvene poslove.

Za firme za velikim obimom poslovanja, i potrebom da se neposredno u samom preduzeću vodi poslovno računovodstvo, "Poslovni savetnik" će biti pouzdan savetnik i pružiti svu neophodnu podršku u organizaciji i kontroli sektora računovodstva i finansija u vašoj firmi i vršiti izradu godišnjih računovodstvenih izveštaja.

"Poslovni savetnik" je spreman da odgovori i sve češćim zahtevima vlasnika i direktora kompanija da se izvrši nezavisna procena osposobljenosti i organizovanosti postojeće službe računovodstva i da se menadžmentu predlože mere za poboljšanje kvaliteta rada službe.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!