Svet građevinarstva-nekretnina

Ponuda nekretnina - Top 5 agencije "Kaća Lazarević Nekretnine"

Iz svoje bogate ponude agencija "Kaća Lazarević Nekretnine" izdvojila je pet atraktivnih stanova.

Stan u Borisavljevićevoj ulici 

Stan se nalazi u blizini autokomande. Stan je površine 62 kvadratnim metara, po strukturi je trosoban i nalazi se u divnoj novogradnji na prvom spratu, u zgradi sa centralnim grejanjem i liftom. Cena stana iznosi 127.000 evra.

Stan u Sazonovoj ulici

Stan se nalazi na teritoriji opštine Vračar i ima površinu od 71 kvadratnog metra. Stan je dvoiposoban, i raspolaže luksuznim nameštajem. Cena stana iznosi 153.000 evra.

Stan u Nikšićkoj ulici na Voždovcu

Prelep penthaus na Voždovcu, površine 141 kvadratnog metra, nalazi se na drugom spratu zgrade i raspolaže divnim pogledom i terasom. Stan je luksuzno opremljen. Po strukturi je četvorosoban. Poseduje centralno i etažno grejanje. Cena stana iznosi 225.000 evra. Obezbeđena je i mogućnost kupovine dva garažna mesta.

Stan u Sazonovoj ulici 

U pitanju je divan trosoban stan u novogradnji, površine 73 kvadratna metra. Stan se nalazi na trećem spratu, a njegova cena iznosi 111.000 evra.

Stan u ulici 27 Marta 

Ovaj četvorosoban stan ima 96 kvadrata, po strukturi je četvorosoban i nalazi se na trećem spratu zgrade koja poseduje centralno grejanje i lift. U sklopu stana, obezbeđeno je i parking mesto u dvorištu. Cena stana iznosi 145.000 evra.

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o.http://www.kacalazarevic.com

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o. je novoosnovana agencija sa tri licencirana agenta koja se bavi stručnim poslovima u prometu i zakupu nepokretnosti a sve u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!