Projekti

Perwoll Fashion Week - Promocija vanvremenskih vrednosti

Posebnom revijom MILENA, Modni studio Click kao organizator Perwoll Fashion Week-a odao je svojevrsnu modnu počast Mileni Dravić i ponovo skrenuo pažnju na vrednosti koje su je krasile ne samo kao umetnicu već i kao društveni simbol.

Svojom karijerom dokazala je da su i internacionalni uspesi mogući iako stvarate na ovim prostorima, ostajući istovremeno uzor nenametljive borbe za dostojanstveni položaj žena u našem društvu. 

Modele za reviju u zadatim tematskim okvirima namenski su izradili poznati srpski dizajneri, kostimografi i stilisti. Kreacije inspirisane legendarnom glumicom nosile su manekenke, glumice, VIP ličnosti. Tanja Bošković, Danica Maksimović, Olivera Kovačević, Ašhen Ataljanc samo su neke od žena koje se  prepoznaju kao uzor u našem društvu i koje su s razlogom predstavile deo Mileninih vrednosti na pisti.

Foto:Đorđe Tomić

Modele su kreirali i nosili:

Aleksandra Lalić – Luna Lu i Ivana Momirov / Ashok Murty – Nataša Marković i Aleksandra Šalipur / Atelier Igor Todorović – Tijana Krstić i Olivera Kovačević / Boris Čakširan – Bojana Stefanović i Sandra Grahovac / Budislava Keković – Ana Vuksan i Kristina Nikitović / GetUp Jasmina Vujović – Ašhen Ataljanc i Ana Runjevac / Daniela Glišić – Vanja Ejdus i Tamara Aleksić / Dejana Momčilović – Marija Tarlać i Vanja Vasić / Doda Komad – Sara i Natalija / Dragana Ognjenović – Milica Lešić / Ines Atelier – Anđelka Prpić / Jasmina Sanader – Danica Maksimović i kostimografkinja lično / Lara Milanović – Natalija Denić i Mina Ilić / Svetlana Jaćović – Ljubinka Klarić i Andrijana Belović / Tamara Radivojević – Marija Bergam i Mina Davidovac / Tijana Žunić – Helen Babić / Zora Mojsilović – Nadežda Dimitrijević i Andrijana Belić.

 

Foto: Đorđe Tomić

Kuriozitet na pisti predstavljalo je pojavljivanje Tanje Bošković i manekenki u originalnim kostimima koje je Milena nosila u popularnom programu Obraz uz obraz, a koje je stilizovala dizajnerka Ana Trošić Trajković.

 

Foto: Đorđe Tomić

Želja organizatora je da se i nove generacije upoznaju sa Mileninim brojnim vrednostima i da u u njoj pronađu svoj uzor. Pokrovitelj ovog programa je Grand Kafa koja je dugi niz godina imala uspešnu saradnju sa Milenom i Draganom Nikolićem.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!