Predstavljamo

Ovo obavezno ponesite na putovanje ovog leta!

Na listi stvari koje nam ulivaju dobru energiju i entuzijazam svakako su putovanja. Bez obzira na to da li je reč o dugo planiranoj avanturi na daleku destinaciju ili letovanju osmišljenom u zadnji čas, ono što planiranje putovanja čini prijatnijim i opuštenijim jeste unapred osmišljena lista za pakovanje.

Za vas smo izdvojili nekoliko esencijalnih stvari koje će vam pripremu učiniti manje stresnom, a dane do odmora pretvoriti u uživanje. Dokumenta i lične stvari su stavka broj jedan!

Dokumenta, pasoš, kao i lične stvari su svakako na prvom mestu. Za dokumenta se preporučuje posebna torbica kako bi lična karta, pasoš i novac uvek bili lako dostupni. Bilo da nosite fotoaparat, laptop, punjače ili druge gedžete, važno je da sve nabrojano stavite na jedno, vidno mesto kako biste bili sigurni da nešto niste izostavili.

Neseser sa „kućnom“ apotekom i sunčanom kozmetikom!

Ne morate nositi pravu apoteku, ali u neseser bi trebalo staviti nekoliko lekova. Dodatno je korisno imati hanzaplaste, tablete za bol u grlu, alergiju, protiv ujeda insekata kao i alkohol. Takođe, savet je da u vašem neseseru važno mesto zauzme i sunčana kozmetika, ukoliko je vaša destinacija – more, sa adekvatnim zaštitnim faktorom.

Prava turska kafa idealna za put obavezno na listi!

Ritual ispijanja omiljene kafe ne treba prekidati zbog putovanja, različitih vremenskih zona niti praviti kompromis kada je vaš omiljen ukus u pitanju. Upravo zato, na listu za putovanje obavezno dodajte i Grand Black’n’Easy pravu tursku kafu. Black’n’Easy kafa je spremna da putuje, lako se pakuje i staje u svaki kofer.  Priprema je jednostavna i laka - dovoljno je samo sadržaj kesice preliti vrućom vodom i  prava turska je spremna.

Na koju god destinaciju da se uputite, u kesici kafe možete poneti delić svojih omiljenih rituala sa sobom.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!