Društvo

Otvoren 17. Beer Fest

Beogradski 17. Beer Fest počeo je koncertom Dejana Cukića i "Sporog ritam benda". Tokom festivala piva na Ušću publika će do ponedeljka uživati u 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvesti skoro 600 muzičara.

"Pripala mi je čast da otvorim Beer fest, 15. avgusta, tačno na 50 godina od početka Vudstoka", rekao je Cukić i zapevao svoj hit "Luda noć", a potom i "Neće promeniti moj svet".

Beer Fest je trebalo da počne u sredu, ali je otvaranje odloženo zbog najavljenih vremenskih nepogoda. Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaje isti, dok će izvođači planirani za sredu nastupiti u ponedeljak.

Publiku će zabavljati i Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Muzički spektakl Rock opera, u kome učestvuje više od 100 izvođača, planiran za otvaranje festivala, pomeren je za ponedeljak i završnicu festivala.

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg Beer Festa, Džonija Mara, bivšeg člana grupe Smits, odložen je ali neće biti u ponedeljak zbog njegovih ranije zakazanih nastupa.

Za bezbednost građana brinu se pripadnici MUP-a i ekipe vatrogasaca i hitne pomoći koje već sa troje ambulantnih kola čekaju da reaguju u slučaju potrebe.

Očekuje se da Beer fest tokom ovih pet dana poseti pola miliona ljubitelja dobre muzike.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!