Finansijske usluge

Osvojite vredne poklone uz nagradnu igru Super kartice

Decembar je mesec u kojem se sumiraju rezultati tekuće i pripremaju planovi za narednu godinu, pa je vodeći se time, Super Kartica rešila da nagradi svoje korisnike.

Najsrećniji dobitnik živeće godinu dana na račun Super Kartice. Prva nagrada je super paket, koji obezbeđuje vaučere za kupovinu kod Super Kartica partnera. Dva porodična automobila- Fiat 500L, osigurana kasko polisom DDOR-a, će obradovati dobitnike druge i treće nagrade, a tu je i još više od 190 nagrada.

Ukoliko ste od onih koji bi želeli da u narednu godinu uđu bezbrižno, požurite u neki od prodajnih objekata partnera i kupovinom u periodu od 11. decembra do 8. januara osvojite neku od vrednih nagrada.

Za učešće u  nagradnoj igri „Hiljada jedna, godinu vredna“, dovoljno je da uz Super Karticu ostvarite kupovinu u iznosu od 1.000 dinara i više, u prodajnom objektu nekog od partnera Super Kartice- IDEA, Roda, Mercator Hipermarket, NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice, Galerija Podova, BENU apoteka, DDOR osiguranje, Vip mobile (važi za svako potpisivanje ugovorne obaveze i kupovinu dodatne opreme), Modiana, Avenija mode, Gerry Weber, Intersport. Sa platnom Super Karticom, uz isti uslov za iznos kupovine, pravo na učešće možete ostvariti na svim prodajnim mestima sa oznakom MasterCard, širom Srbije.

Uz račun, na kasi nekog od partnera Super Kartice, dobijate nagradni kod ili ga dobijate putem SMS poruke nakon plaćanja platnom Super Karticom.

Pošaljite nagradni kod putem SMS poruke na 4488 i osvojite vredne poklone.  

Uživajte u prazničnoj kupovini, a Super Kartica će se potruditi da vam ulepša praznike.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!