Proizvodnja hrane i pića

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija “M6-Eden” započela partnerstvo sa “Beogradskom industrijom piva”, saopšeno je iz te kompanije.

Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. ;

BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu.

"Pivo je zadržalo prepoznatljivu etiketu i karakter, a svojim lepim izgledom, dobrim ukusom i mirisom po sladu i hmelju, čuvajući vrednu tradiciju proizvodi se po savremenijoj tehnologiji. Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje", rekao je direktor kompanije “M6-Eden Srbija” Aleksandar Popovski.

On je naveo da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se i prodavalo pre više od četvrt veka.

"Svesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje", istakao je Popovski.

Kako je navedeno u saopštenju, makedonska investivciona grupa M6 je do sada realizovala nekoliko uspešnih revitalizacija velikih kompanija u regionu, u sektoru proizvodnje pića i od njih stvorila tržišne lidere, poput “Pivare Skopje” i “Tikveša”.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!